Коя книга на Кинг четете в момента?
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Коя книга на Кинг четете в момента?
Захванала съм се с поредното извън моите възможности начинание, да видим докъде ще стигна този път. В момента чета Момичето, което обичаше Том Гордън на немски език, като наравно с това слушам и аудио книгата, докато следя текста. Страшна работа 

Аз карам с малко забавяне... На пролет прочетох "Мистър мерцедес". Вчера започнах втората част "Търси се". И след нова година (надявам се) и третата част ще мога да прочета и така през около 5-6 месеца цялата трилогия.
Не бяше особено запомняща се първата част, да видим сега втората...
Не бяше особено запомняща се първата част, да видим сега втората...
Подхванах Сърца в Атлантида
От доста време се заглеждам в тази книга и редът и дойде.

Олеле-малеле! В момента чета "Романът на Лизи" и съм прочел около 20% от книгата. Не знам как ще се развият останалите 80, обаче засега книгата е на много висока позиция в АНТИ-класацията ми за книги на Кинг...
ако това ще те окуражи, според мен Романът на Лизи е сред най-забележителните прояви на въображението на Стивън Кинг. Дано ти харесат останалите 80%.
След като дълго отбягвах разказите на Кинг, реших най-накрая да ги започна. В момента съм на Нощна смяна, като до момента съм прочела Джирусълъмс Лот и заглавния разказ. Първият много ми хареса, вторият не чак толкова. Утре продължавам с Нощен прибой.

Наскоро дочетох "Под купола" 2. Чакат ме "Доктор Сън", "Мерцедес", "Възкресяване" и двете части на "Страшни сънища...". Книги имам, но свободно време...
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Вторият Том на "Страшни Сънища за Продан". "Ур" започва обещаващо 
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
В момента съм на Мистър Мерцедес. Може само аз така да го усещам, но имам чувството, че това е доста по-различен криминален роман от типичните за жанра.

- dancho_stavrev
- Dinh

- Регистриран: съб апр 13, 2013 6:11 pm
Настъпи часът, времето и там не знам си какво още
, за една от класиките не само на Кинг, но и изобщо на съвременния ужас - Сейлъмс Лот.
Тъй като отдавна не съм чел негов роман, а и ми липсва качествения ужас от Кинг. Понеже романите му от последните 15-20 години не бих ги класифицирал като нещо кой знае какво, особено последните, за които направо ме е срам дори да си мисля.
"Момичето,което обичаше Том Гордън".
Отдавна не бях чел Кинг,време беше!
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
и аз това чета сегаKey написа:"Момичето,което обичаше Том Гордън".
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
And softly asked me to
Взех си "Джойленд" и планирам да се захвана с нея, след като приключа книгата, която чета сега. Звучи обещаващо.
- delphipro
- Follower of the Eld

- Регистриран: пет дек 27, 2013 6:07 pm
22 Ноември 1963 след нея мисля да завърша Буик 8 - която няколко пъти захващам да чета и вече съм малко след средата, но нещо не ми спори четенето!
Признавам тая година четенето и препрочитането книгите на Краля ми върви доста слабо. Последното прочетено беше "Кутията на Гуенди", която реално погледнато се минава за 2-3 часа. Днес изгледах филма по "Играта на Джералд" и смея да кажа доста ми хареса, но тъй като самата книга четох сравнително скоро ще подхвана друга, свързана с нея - "Долорес Клейборн". Мисля са минали поне 15 години откакто съм я чел. По спомени не ми е от любимите, но сега пък ме зариби с това слънчево затъмнение 
Та... - "Долорес Клейборн"!!!
Та... - "Долорес Клейборн"!!!
"Възкресяване"
"Роуз Мадър" - отдавна нечетена и нехаресвана от мен книга на Кинг. Сега, след години разлика да проверя дали все пак не съм изпуснал нещо между редовете ;) Обичам да чета Кинг, но обичам и да препрочитам Кинг - винаги може да те изненада:)
В момента съм на "Стрелецът". Мда, дойде времето на "Тъмната кула" след толкова чакане и канене. Започва обещаващо и не се съмнявам, че най-доброто тепърва предстои