За или против брадите
Модератор: Ka-tet of 19
- Joseph Curwen
- Follower of the Eld
- Регистриран: нед авг 12, 2012 2:19 pm
- Контакти:
За или против брадите
Въпросът е съобразен с това, че е 05:47, до преди малко съм програмирал, респективно не съм спал тази вечер, а няма и смисъл, защото от 9 съм на лекции.
И така - какво мислите за брадите? До мъжете - бихте ли си пуснали (ако все още нямате)? До жените - имате ли нещо против мъже с бради? Четейки (женски) постове във форуми/коментари под статии от типа на "никога няма да разреша на мъжа си да носи брада", "брадите ме отвращават" и т.н., считам, че съм извадил голям късмет с приятелката си Всъщност това е и което ме провокира да пусна темата.
Накрая - два про-бради настроени линка:
http://www.buzzfeed.com/lukelewis/23-re ... are-better
http://www.biggerbetterbeards.org/
И така - какво мислите за брадите? До мъжете - бихте ли си пуснали (ако все още нямате)? До жените - имате ли нещо против мъже с бради? Четейки (женски) постове във форуми/коментари под статии от типа на "никога няма да разреша на мъжа си да носи брада", "брадите ме отвращават" и т.н., считам, че съм извадил голям късмет с приятелката си Всъщност това е и което ме провокира да пусна темата.
Накрая - два про-бради настроени линка:
http://www.buzzfeed.com/lukelewis/23-re ... are-better
http://www.biggerbetterbeards.org/
- Flesh
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пет мар 30, 2012 12:09 pm
- Контакти:
Re: За или против брадите
Брадите са най-хубавото нещо в един мъж и в това не може да има и капка съмнение. Говорил съм с много девойки по тоя въпрос и има много почитателки на хубавите бради.
- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Аз пък прочетох заглавието на темата като "За или против брадВите"
И - понеже се бях засилил да обяснявам защо е хубаво да имаш:
И - понеже се бях засилил да обяснявам защо е хубаво да имаш:
Spoiler
Show
Ако носиш брадва и се усмихваш ето така -
- на никой няма да му пука дали си със или без брада ;)
- на никой няма да му пука дали си със или без брада ;)
И аз съм за брадвите! Искам да имам точна такава и да ходя навсякъде с нея и да се усмихвам така!
За брада... ами бих си пуснал един ден, но как да ви кажа... хората малко не го приемат... В дълбока древност всички са били с бради, през Античността са ходили без, през Средновековието до края на 19 в. всички са били с бради, сега пак са без... за съжаление тези тенденции се променят по веднъж на хилядолетие!
За брада... ами бих си пуснал един ден, но как да ви кажа... хората малко не го приемат... В дълбока древност всички са били с бради, през Античността са ходили без, през Средновековието до края на 19 в. всички са били с бради, сега пак са без... за съжаление тези тенденции се променят по веднъж на хилядолетие!
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Пускал съм си дълга козя брадичка, чак в устата ми влизаше, докато спях . Пускал съм и дълга неподдържана брада отвсякъде, пускал съм и само по скулите... не е за мен това! Здраве да е, някой ден искам да си пусна като на Леонид от '300'
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
- PostMortem
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: нед авг 23, 2009 10:30 pm
Твърдо за.
(ще се окажем брадати дяволи все, тук)
(ще се окажем брадати дяволи все, тук)
Угасват в миг факли, свещи и лампади.
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
И един представител от женския пол да се изкаже: твърдо за Стига да не е прекалено голяма... искам да му различавам лицето все пак. Поддържаната сравнително къса брада за мен е мнооого секси. И наболата двудневна-тридневна също Някои жени се оплакват, че им боцка в тази фаза, аз съм много далеч от тези неща обаче.
Може и произволно оставена, няма лошо, но е добре човек да се усеща все пак кога му е дошло времето да й пообърне малко внимание
Единствено не харесвам, когато мъже (момчета по-скоро) с много рехава брадица се пънат да си я пускат. Далеч по добре си изглеждат без нея, иначе е смешно някакво. Друго си е хубавата мъжка брада
Може и произволно оставена, няма лошо, но е добре човек да се усеща все пак кога му е дошло времето да й пообърне малко внимание
Единствено не харесвам, когато мъже (момчета по-скоро) с много рехава брадица се пънат да си я пускат. Далеч по добре си изглеждат без нея, иначе е смешно някакво. Друго си е хубавата мъжка брада
I've tried to fill this silence up
But now it's back again
It's deafening...
But now it's back again
It's deafening...
- Flesh
- Guardian Of The Beams
- Контакти:
Да, има една фаза на брадите, в която боцкат много здраво и трябва да се внимава
А за рехавите бради - все от някъде трябва да се започне.
Пък аз лично много обичам да получавам комплименти за брадата си (макар че в последно време гледам да е късичка и културна).
А за рехавите бради - все от някъде трябва да се започне.
Пък аз лично много обичам да получавам комплименти за брадата си (макар че в последно време гледам да е късичка и културна).
Аз съм забелязал, че хората често са лицемерни във връзка с комплиментите. Преди ходех винаги гладко избръснат, след време почнах с по няколко дневна брада, сега винаги с по на седмица някъде... и всички ми казват, че съм бил добре... но не съм сигурен дали вярвам... да де, един приятел си пусна брада и всички го хвалеха, а после зад гърба му се чудяха как е могъл Не се доверявай на жените, всички презират брадите, освен ако не е руса, тогава е друг въпросът. Руса брада, не жена. Нямам идея защо. Всъщност имам, ама хейде сега такива философо-психологични глупости...
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
руса брада ли? това дори е леко инфантилно ;р
факт!
иначе съм за не на всеки му отива обаче
тук, от друга страна, са подчертани някои бая основателни причини
Flesh написа:Да, има една фаза на брадите, в която боцкат много здраво и трябва да се внимава
факт!
иначе съм за не на всеки му отива обаче
тук, от друга страна, са подчертани някои бая основателни причини
Joseph Curwen написа: http://www.biggerbetterbeards.org/
I woke up this morning and i got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
-
- Dan-Tete
- Регистриран: вт май 05, 2009 1:40 pm
Твърдо ЗА този мъжки "аксесоар" Можеш и да си разнообразяваш външния вид с различни по форма бради. Аз ходех известно време с бръсната глава и добре оформено "катинарче" и мисля, че беше добре(и жена ми много харесва снимките ми от онова време). Сега е наложително да ходя на работа изрядно обръснат и това доста ме дразни...
Противоотрова https://cyberandpaper.com/produkt/%D0%B ... %B5%D0%B2/
- Flesh
- Guardian Of The Beams
- Контакти:
Не си срещал правилната порода. Има големи фенки на брадите в София, на късичките, разбира се.Vokial написа:Не се доверявай на жените, всички презират брадите.
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend
- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
Много ми е странно, че толкова много жени одобряват. Аз бях, съм и ще бъда твърдо ПРОТИВ. Мразя! Не ме отвращава, но може да ме отблъсне мъж, ако има такава, дори и ако изглежда като Джаред Лето Не обичам космати мишници, гърди и най-вече мустаци и брада. Хау, аз казах.