Кой какво чете
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Кой какво чете
Какъв е извода? Намери си мъж с мозък, не с мускули и пари! Това е много важно. Аз не подкрепям насилието, но не мога да бъда съпричастен на жени, които търсят парите и мускулите, пък после се оплакват. Повярвай ми, интелигентен мъже е много по-малко вероятно да удари една жена.
"Способен съм на всичко, стига то
да е човешко. Който ме надмине,
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
да е човешко. Който ме надмине,
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
Идея си нямаш какви психари има.READER написа: ↑съб яну 28, 2023 11:23 pmКакъв е извода? Намери си мъж с мозък, не с мускули и пари! Това е много важно. Аз не подкрепям насилието, но не мога да бъда съпричастен на жени, които търсят парите и мускулите, пък после се оплакват. Повярвай ми, интелигентен мъже е много по-малко вероятно да удари една жена.
Но няма да разводнявям темата повече. Разбирам те какво имаш предвид, но въпреки това няма гаранции. Дали физически, дали психически тормоз, пак не е ок, а вторият се причинява и от умни мъже.
Опитвам се да довърша Трескав блян на Джордж Мартин. Взех да се отегчавам сериозно и не му виждам края на това чудо.
Хроника на болката - Иво Иванов
"Не всичко започва от теб" - Марк Уолин.
- stihopletec
- Breaker
- Регистриран: нед мар 12, 2006 3:51 am
- Контакти:
Препоръчвам Робърт Маккамън "Момчешки живот". Книгата е написана като автобиография (и може би е в някаква степен) и носи духът на "То" в себе си(поне според мен). Друга негова книга, която ми направи впечатление е "Безумие" - уникални обрати имаше там
За света може да си само един човек, но за един човек може да си света !
Лесно е да умреш за човек, който си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото си заслужава да живееш !
Почувствайте кога сте свършили и оставете четката или молива.Останалото е само живот. (Стивън Кинг)
Лесно е да умреш за човек, който си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото си заслужава да живееш !
Почувствайте кога сте свършили и оставете четката или молива.Останалото е само живот. (Стивън Кинг)
- Метеорит
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Божествена комедия на Данте Алигиери
Адът го бях чел още като дете, сега си го припомням.
Адът го бях чел още като дете, сега си го припомням.
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.