Fright Night (2011) /саундтрак/

Ако не слушате чалга, може да си поговорим за музика

Модератор: Ka-tet of 19

Потребителски аватар
Мнения: 18952
Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Местоположение: Inside your head

Fright Night (2011) /саундтрак/

Мнение от deadface » съб авг 27, 2011 2:53 am

Fright Night (2011) /саундтрак/
Music composed by Ramin Djawadi

1. Welcome To Fright Night
2. There’s A Lot Of Bad People Out There
3. Jerry’s Date
4. A Terrible Vampire Name
5. We Could Rock This Evil Thing Together
6. Is That A Stake?
7. 400 Years of Survival
8. How To Kill A Vampire
9. Just Hit Me
10. No House, No Invitation
11. That’s A Mighty Big Cross
12. Let’s Kill Something
13. Go Get the Authorities
14. I Can Hear You Breathe
15. I’m All Out Of Beer
16. A Garlicky Omelet
17. Enough With The Vampires
18. Gotta Light
19. Don’t Do Anything I Wouldn’t Do
20. Fright Night

За да го свалите, щракнете върху емотикона Изображение