22 ноември 1963
Модератор: Ka-tet of 19
Re: "11/22/63" - новият роман на Кинг
Spoiler
Show
Отворих книгата на произволна страница и ми се мярна името г-жа Кълъм. Та се чудя откъде ми е познато.
- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Spoiler
Show
Госпожа Кълъм има в "Торба с кости". Кинг използва често тази фамилия. В "То" има герой на име Джими Кълъм, в "Тъмната кула" - Джон Кълъм, в "Томичукалата" - Дел Кълъм, а в "Сблъсък" - Том Кълън.
- Ben Hanscom
- Childe
- Регистриран: съб май 26, 2012 12:39 pm
Книгата е страхотна!...почти я прочетох за два дена..действието се развива много бързо и е много интересна! Освен това има много препратки към култовото за мен "То"...

We don't fully know anyone. Least of all ourselves
Днес си взех книгата от офиса на плеяда за 23 лева, казаха че е издадена в малък тираж така че проблем с намирането и може да се появи много скоро навсякъде. Моя съвет е да не се мотаете с покупката.
Относно преиздаване казаха неизживени спомени и.... отмъстителите или град отчаяние - едната я казаха а за другата питах щото ги нямам.
Относно книгата стори ми се интересна ама сестра ми вече си е заплюла за четене преди мене
Относно преиздаване казаха неизживени спомени и.... отмъстителите или град отчаяние - едната я казаха а за другата питах щото ги нямам.
Относно книгата стори ми се интересна ама сестра ми вече си е заплюла за четене преди мене
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
Аз в две книжарници минах и я нямаше.
Докато четох книгата открих две грешки.
Докато четох книгата открих две грешки.
- edenbeast
- Dan-Tete
- Регистриран: съб авг 20, 2005 10:08 pm
- Контакти:
Започнах книгата днес (понеже приключих с Дума Ки) и прочетох около 100 страници.
Започва много обещаващо.
Кинг определено си е "написал домашното".
Подходил е много сериозно към двете основни теми в книгата: пътуване във времето и история.
Ще видим нататък.
Започва много обещаващо.
Кинг определено си е "написал домашното".
Подходил е много сериозно към двете основни теми в книгата: пътуване във времето и история.
Ще видим нататък.

"Stay scared!"
Къде се намира офиса на Плеяда? В събота дали работи?ardo написа:Днес си взех книгата от офиса на плеяда за 23 лева, казаха че е издадена в малък тираж така че проблем с намирането и може да се появи много скоро навсякъде. Моя съвет е да не се мотаете с покупката.
Иди в НДК на панаира на книгата, той е до неделя. Обикновено Плеяда имат щанд.
"Here, sir, there are always more tales."
Няма щанд на Плеяда,за мен е доста странно при условие че продаваш новата книга на Стивън Кинг.Може би най-комерсиалната му творба в последните 10-20 години!Ico написа:Иди в НДК на панаира на книгата, той е до неделя. Обикновено Плеяда имат щанд.
Сигурно са зле с парите. За участие по всяка вероятност се плаща, а те нямат много книги, които могат да им избият парите освен 2-3 томчета на Кинг. Нищо чудно, че всичко им е лошо качество и с бутиков тираж. А като си помисля едно време какви бяха...
На "Славейков" входа е точно до входа на магазин карфур (бивш техномаркет), влизаш, качваш се на третия етаж завиваш на дясно и в дъното на коридора вратата е в ляво, там е офиса.stainbek написа:Къде се намира офиса на Плеяда? В събота дали работи?ardo написа:Днес си взех книгата от офиса на плеяда за 23 лева, казаха че е издадена в малък тираж така че проблем с намирането и може да се появи много скоро навсякъде. Моя съвет е да не се мотаете с покупката.
Относно книгата стори ми се интересна ама сестра ми вече си я е заплюла за четене преди мене
До колкото знам не работят в събота.
https://www.google.com/search?sugexp=ch ... 2C23.32377
Since we haven't cracked time travel yet, I have run out of time.Thank you for listening.
Amero=Euro=......
Amero=Euro=......
Много ти благодаря, изключително важна информация за мен. Другата седмица ще ги посетя.
Аз си я взех от Хеликон, даже отстъпка имаше.
И аз си я взех от Хеликон.
Хора, само на моето издание ли липсват 16 страници, от 193 до 208 ??!!! Току що го установих, много неприятна изненада. На това място има повторени страници, липсващите ги няма и по-натам. Такова нещо не ми се беше случвало от години. Не знам към кого да се обърна, хвърлих и касовата бележка. Страшно ме е яд.
Хора, само на моето издание ли липсват 16 страници, от 193 до 208 ??!!! Току що го установих, много неприятна изненада. На това място има повторени страници, липсващите ги няма и по-натам. Такова нещо не ми се беше случвало от години. Не знам към кого да се обърна, хвърлих и касовата бележка. Страшно ме е яд.
- edenbeast
- Dan-Tete
- Контакти:
Пробвай да си я замениш в същия клон на "Хеликон", от който си я взел/а.
Може и да стане без касова бележка.
Може и да стане без касова бележка.
"Stay scared!"
Да, смениха ми я и без касова бележка, много се радвам за което. От "новата" книга вече си прочетох липсващата ключова сцена. Доволна съм:)))
- edenbeast
- Dan-Tete
- Контакти:
Spoiler
Show
Много приятна изненада беше сцената с Ричи и Бев от "То"! 

"Stay scared!"
Всичките ли са с липсващи страници? Аз не съм поглеждала моята?
- edenbeast
- Dan-Tete
- Контакти:
Единичен случай е.
В печатницата са недогледали и в книгата й липсва една печатна кола - 16 страници.
В моята всичко е наред.
В печатницата са недогледали и в книгата й липсва една печатна кола - 16 страници.
В моята всичко е наред.

"Stay scared!"
Книгата е великолепна. Разбира се, не съм чела всички книги на Кинг, но за мен това е най-добрата му за последните десет години. Темата за убийството на Кенеди никога не ми е била интересна и бях малко предубедена относно романа, но в крайна сметка се оказа повече история за пътуване назад във времето, отколкото история за убийството на Кенеди.
Краят също е много добър - хем знаеш, че това е най-добрият начин по който може да свърши историята, хем оставаш с едно празно чувство, защото при Кинг абсолютен хепи енд няма. Прочетох и алтернативния финал - наистина, окончателният е много по-добър.
Краят също е много добър - хем знаеш, че това е най-добрият начин по който може да свърши историята, хем оставаш с едно празно чувство, защото при Кинг абсолютен хепи енд няма. Прочетох и алтернативния финал - наистина, окончателният е много по-добър.