Коя книга на Кинг четете в момента?
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Коя книга на Кинг четете в момента?
Захванала съм се с поредното извън моите възможности начинание, да видим докъде ще стигна този път. В момента чета Момичето, което обичаше Том Гордън на немски език, като наравно с това слушам и аудио книгата, докато следя текста. Страшна работа 

Аз карам с малко забавяне... На пролет прочетох "Мистър мерцедес". Вчера започнах втората част "Търси се". И след нова година (надявам се) и третата част ще мога да прочета и така през около 5-6 месеца цялата трилогия.
Не бяше особено запомняща се първата част, да видим сега втората...
Не бяше особено запомняща се първата част, да видим сега втората...
Подхванах Сърца в Атлантида
От доста време се заглеждам в тази книга и редът и дойде.

Олеле-малеле! В момента чета "Романът на Лизи" и съм прочел около 20% от книгата. Не знам как ще се развият останалите 80, обаче засега книгата е на много висока позиция в АНТИ-класацията ми за книги на Кинг...
ако това ще те окуражи, според мен Романът на Лизи е сред най-забележителните прояви на въображението на Стивън Кинг. Дано ти харесат останалите 80%.
След като дълго отбягвах разказите на Кинг, реших най-накрая да ги започна. В момента съм на Нощна смяна, като до момента съм прочела Джирусълъмс Лот и заглавния разказ. Първият много ми хареса, вторият не чак толкова. Утре продължавам с Нощен прибой.

Наскоро дочетох "Под купола" 2. Чакат ме "Доктор Сън", "Мерцедес", "Възкресяване" и двете части на "Страшни сънища...". Книги имам, но свободно време...
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Вторият Том на "Страшни Сънища за Продан". "Ур" започва обещаващо 

When I was younger, so much younger than today
I never needed anybody's help in any way
But now these days are gone, I'm not so self assured
Now I find I've changed my mind and opened up the doors…
В момента съм на Мистър Мерцедес. Може само аз така да го усещам, но имам чувството, че това е доста по-различен криминален роман от типичните за жанра.

- dancho_stavrev
- Dinh
- Регистриран: съб апр 13, 2013 6:11 pm
Настъпи часът, времето и там не знам си какво още
, за една от класиките не само на Кинг, но и изобщо на съвременния ужас - Сейлъмс Лот.
Тъй като отдавна не съм чел негов роман, а и ми липсва качествения ужас от Кинг. Понеже романите му от последните 15-20 години не бих ги класифицирал като нещо кой знае какво, особено последните, за които направо ме е срам дори да си мисля.

"Момичето,което обичаше Том Гордън".
Отдавна не бях чел Кинг,време беше!
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
и аз това чета сегаKey написа:"Момичето,което обичаше Том Гордън".

When I was younger, so much younger than today
Взех си "Джойленд" и планирам да се захвана с нея, след като приключа книгата, която чета сега. Звучи обещаващо.
- delphipro
- Follower of the Eld
- Регистриран: пет дек 27, 2013 6:07 pm
22 Ноември 1963 след нея мисля да завърша Буик 8 - която няколко пъти захващам да чета и вече съм малко след средата, но нещо не ми спори четенето!
Признавам тая година четенето и препрочитането книгите на Краля ми върви доста слабо. Последното прочетено беше "Кутията на Гуенди", която реално погледнато се минава за 2-3 часа. Днес изгледах филма по "Играта на Джералд" и смея да кажа доста ми хареса, но тъй като самата книга четох сравнително скоро ще подхвана друга, свързана с нея - "Долорес Клейборн". Мисля са минали поне 15 години откакто съм я чел. По спомени не ми е от любимите, но сега пък ме зариби с това слънчево затъмнение 
Та... - "Долорес Клейборн"!!!

Та... - "Долорес Клейборн"!!!
"Възкресяване"
"Роуз Мадър" - отдавна нечетена и нехаресвана от мен книга на Кинг. Сега, след години разлика да проверя дали все пак не съм изпуснал нещо между редовете ;) Обичам да чета Кинг, но обичам и да препрочитам Кинг - винаги може да те изненада:)
В момента съм на "Стрелецът". Мда, дойде времето на "Тъмната кула" след толкова чакане и канене. Започва обещаващо и не се съмнявам, че най-доброто тепърва предстои