https://www.imdb.com/title/tt19244304/
Изгледах първи сезон и съм много доволен. Действието се развива през 1962 (преди събитията от романа). Историята е разгърната чудесно: кинематографията е превъзходна, сценарият е разкошен, има препратки към романа, а и към други произведения на Кинг, което е много хитро и много яко.
Spoiler
Show
Дик Халоран, който вижда в умовете на другите и накрая споменава, че ще ходи в хотел... по-яко не можеха да го измисят
Първият епизод е най-слабият от целия сезон, но от втори сериалиът постепенно набира сила и не спира... последните два епизода направо ми отвяха главата. Леко е загатнато накрая какво ни предстои във втори сезон, но това ще е чак 2027 година... (после защо мразя да гледам сериалите, докато още излизат епизоди/сезони
Още като изгледах филмите (старият и новият) си мислех, че историята на То може да бъде достойно пресъздадена единствено в сериал и... ето, че това се случва. Все още ме държи тръпката, понеже тъкмо привърших с последния епизод, така че това ще кажа на този етап.
Кажете и вие - гледахте ли го вече, какво ви и не ви хареса? Задължително е да си имаме такава тема във форума.