Липсващи Бг корици на сайта
Модератор: Ka-tet of 19
Липсващи Бг корици на сайта
Я "Ученик за пример"?!
Ново 20!
Това го виждам за първи път!
Днес видях една много странна корица на "Мъртвата зона", много старовремска изглеждаше.Струва ми се, че тази книга води рекорда за най-различни видове корици на книга на Кинг в Бг!
Днес видях една много странна корица на "Мъртвата зона", много старовремска изглеждаше.Струва ми се, че тази книга води рекорда за най-различни видове корици на книга на Кинг в Бг!
Аз имам "Мъртвата зона" и корицата ми я няма в сайта,старовремската корица да не е била черна,с човек на нея ,на който главата не се вижда от челото нагоре защото има някакви странни червени облаци?Иначе моята книга е на издателство НАРОДНА КУЛТУРА от 1986,пише че е първо издание,а и книгата е по-голям формат от книгите на плеяда,но и шрифта вътре е по-едър от обикновенияAbigel написа:Я "Ученик за пример"?!
Ново 20!
Ами не беше!!!J.S. написа:Аз имам "Мъртвата зона" и корицата ми я няма в сайта,старовремската корица да не е била черна,с човек на нея ,на който главата не се вижда от челото нагоре защото има някакви странни червени облаци?Иначе моята книга е на издателство НАРОДНА КУЛТУРА от 1986,пише че е първо издание,а и книгата е по-голям формат от книгите на плеяда,но и шрифта вътре е по-едър от обикновенияAbigel написа:Я "Ученик за пример"?!
Ново 20!
ние тази с големия формат сме я обсъждали вече тук.
заради това ми стана много интересно!
беше пак глава на мъж, ама някаква много семпла корица.мисля, че основният цвят беше сив.
впечатли ме, че не съм я виждала, но като чух за ен-ти път - "Мъртвата зона"(само нея и Живата факла ми предлагат, както и Сияние),изгубих интерес към книгата...
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Контакти:
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Контакти:
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Контакти:
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Контакти:
На Куджо виждам тъкмо 2 корици. ;) Също има и "Тъмната половина", и "Мизъри". Ти някакви нови издания ли имаш предвид?
Между другото, пише се "далтонист".
:p
И имах предвид, че самата корица на книгата У НАС е зелена. Просто леко е избеляла от времето и на скенера съвсем не си личи. В крайна сметка исках да си направиш извод, че са еднакви кориците.
Между другото, пише се "далтонист".
:p
И имах предвид, че самата корица на книгата У НАС е зелена. Просто леко е избеляла от времето и на скенера съвсем не си личи. В крайна сметка исках да си направиш извод, че са еднакви кориците.
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll

- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
еми на Куджо има още една, на Тъмната половина Иво обеща да снима и даде липсваща корица, на Ми3ъри също има още едно и3дание, което ще се постарая ако не днес утре да снимам.
ПП:
ЕДИТ: J.S. ме и3преварил :p
ПП:
еми а3 я виждам баш бяла от де да 3нам причините 3а побеляването и ;) ще гледам да я снимам в оригиналния и цвят като се прибера други ден.Баси странното, на мен не ми изглежда бяла.
ЕДИТ: J.S. ме и3преварил :p

като 3елено - честито даутунист си ;)