Модератор: Ka-tet of 19

Той е.deadface написа:По едно време мислех да събирам всички възможни като R.F. (или беше друг потребител?).

Аз обаче не разполагам със скенер, затова, ако не ти е проблем, сканирай всичко, което имаш, а аз ще щракна с апарата изданията, които нямаш.

Премного благодаря за отгвора и вниманието! Значи ще се търси или поне отделните книжки на които попадам вече няколко пъти.deadface написа:Става дума за същите новели, които са включени в "Особени сезони", само че преводът е друг (на друг преводач). Издателството е "Арт Футура", годината е 1994, 556 страници. Освен това горе-долу по същото време "Арт Футура" издаде 4-те новели отново, само че поотделно, като самостоятелни книжки.

Както вече писах - като разполагам с повече свободно време, ще направя пълен ъпдейт на всички издания на всички книги с кориците, издателствата, преводачите и годините на издаване. J.S. има издания, които аз нямам и се съгласи най-любезно да ми помогне в начинанието, като ми изпрати кориците им Идеята за пълна българска библиография е чудесна! Със снимки на корици не мога да помогна /нито скенер нито фото имам/ но относно останалата информация мога да спретна един списък без проблеми по зададени параметри -преводачи,издаделство,година от книгите които имам до момента, а те са точно 80.deadface написа:Моля, моляКакто вече писах - като разполагам с повече свободно време, ще направя пълен ъпдейт на всички издания на всички книги с кориците, издателствата, преводачите и годините на издаване. J.S. има издания, които аз нямам и се съгласи най-любезно да ми помогне в начинанието, като ми изпрати кориците им
. Аз пък имам издания, които той няма, така че двамата общо имаме над 90% от всички възможни издания, а за останалите ще се допитам до потребителите на форума (когато му дойде времето).