Честит рожден ден на сайта
Модератор: Ka-tet of 19
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll

- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
Честит рожден ден на сайта
Днес сайтът става на 1 година!
на та3и дата сайтът беше пуснат официално. въпреки че по него се работеше вече няколко месеца ;)
3а 1 година има 9,026 посещения, средно по 24 посещения на ден.
пре3 следващата година му пожелавам по-малко проблеми с хоста и повече посетители и ю3ъри във форума.
на та3и дата сайтът беше пуснат официално. въпреки че по него се работеше вече няколко месеца ;)
3а 1 година има 9,026 посещения, средно по 24 посещения на ден.
пре3 следващата година му пожелавам по-малко проблеми с хоста и повече посетители и ю3ъри във форума.
- Gunslinger
- Ka-tet of 19

- Регистриран: съб авг 20, 2005 8:02 pm
- Контакти:
- unheard lullaby
- An Imaginary Friend

- Регистриран: пон авг 22, 2005 10:33 pm
- Контакти:
Никой не е писал в тази тема от 2 месеца и това е логично, но въпреки това смятам да честитя рождения ден на ГОЛЕЕМИ патерици, щото нямах нет около 5 месеца!
Така че, Честито! Не знам за останалите но сайта за Тъмната Кула е един от най-любимите ми! Той не е само за забавление, защото много често съм имал истинска полза от него. Пожелавам Му да продължи да се развива все така добре и да се пълни с все повече полезна информация, картинки и т.н.! Благодаря искрено на създателите на сайта, за това че са направили и поддържат такъв красив, интересен и полезен сайт! Браво на вас и отново ЧРД!
Така че, Честито! Не знам за останалите но сайта за Тъмната Кула е един от най-любимите ми! Той не е само за забавление, защото много често съм имал истинска полза от него. Пожелавам Му да продължи да се развива все така добре и да се пълни с все повече полезна информация, картинки и т.н.! Благодаря искрено на създателите на сайта, за това че са направили и поддържат такъв красив, интересен и полезен сайт! Браво на вас и отново ЧРД!
- Garraty47
- D.E.A.D. Doll

- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
Re: Честит рожден ден на САЙТА
днеска се 3ачудих кога точно стартира сайта. интернет брояча е регистриран на 07 Яну 2005, но самия сайт беше качен по-рано, че даже и форума вече беше окончателно направен, а покрай него се туткахме много - намиране на хост и самото му оформяне.
сега като погледнах акаунта в hit.bg, където първоначално трябваше да се подви3аваше сайта, виждам че рожденната дата е 26 November 2004, 3а те3и които са 3абравили тогава и3глеждаше ТАКА ;)
сега като погледнах акаунта в hit.bg, където първоначално трябваше да се подви3аваше сайта, виждам че рожденната дата е 26 November 2004, 3а те3и които са 3абравили тогава и3глеждаше ТАКА ;)