Национална форум среща
Модератор: Ka-tet of 19
- R.F.
- Follower of the Eld

- Регистриран: нед мар 19, 2006 10:00 am
- Контакти:
Re: Национална Форум Среща
Значи аз съм пътувал преди теб, но то има по няколко влака на ден и може просто да съм уцелил влак без купера (тръгва към 8:30 и пристига към 11). Но дори там има седалки, които са за 4 човека, така че ще се оправим.
Много е важно да имаш до себе си някой, който вярва в теб. Не са нужни гръмки думи. Самата вяра обикновено е достатъчна.
С.К.
С.К.
- deadface
- Insorcist

- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Мисля, че само експресите са без купета, бързите и пътническите влакове със сигурност имат.
- Flesh
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пет мар 30, 2012 12:09 pm
- Контакти:
Аз съм ентусиаст за ходенето с влак 
Drake написа:и да се напием още по път
- deadface
- Insorcist

- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
Остава да ви кача на някоя въртележка и да гледам как повръщатеFlesh написа:Drake написа:и да се напием още по път
Съжалявам, че няма да мога да се присъединя към вас guys, но имам алергия към градския транспорт. Със 160 км/ч съм в Пловдив за час и половина и то като се има в предвид, че ще тръгна от Перник!
Преди алергията към градския транспорт не се проявяваше, но от известно време... Бе не си ли натисна газта до дупка не си е работа!

"Способен съм на всичко, стига то
да е човешко. Който ме надмине,
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
Младежи
остава и да решим къде ще се спи, след като се напием ?:)
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
И аз съм за, и другите да кажат, за да се направи резервация
- R.F.
- Follower of the Eld

- Контакти:
Аз съм навит където кажете, а вече си дадох заявката за априлския график, така че и с работата няма да имам проблем.
А да питам, приемаме ли непосветени? Понеже още един човек прояви желание да дойде с мен, но не чете Кинг и общо взето смята, че мястото му (както и нашето) е по-скоро в лудницата, отколкото сред обществото.
Ще чакам Старейшините да се изкажат по въпроса и ако благоволят най-късно до утре вечерта ще кажа дали да ме броите + 1
А да питам, приемаме ли непосветени? Понеже още един човек прояви желание да дойде с мен, но не чете Кинг и общо взето смята, че мястото му (както и нашето) е по-скоро в лудницата, отколкото сред обществото.
Ще чакам Старейшините да се изкажат по въпроса и ако благоволят най-късно до утре вечерта ще кажа дали да ме броите + 1
Много е важно да имаш до себе си някой, който вярва в теб. Не са нужни гръмки думи. Самата вяра обикновено е достатъчна.
С.К.
С.К.
Аз мисля, че няма проблем. Но все пак както ти се изрази "Да кажат старейшините"!R.F. написа:Аз съм навит където кажете, а вече си дадох заявката за априлския график, така че и с работата няма да имам проблем.
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
- Gunslinger
- Ka-tet of 19

- Регистриран: съб авг 20, 2005 8:02 pm
- Контакти:
Разбира се, че няма проблем. Аз от години не съм барвал Кинг, ама ебе ли го някой ;0 Най вероятно и аз ще взема +1 с мен, така че всичко е ток и жица.
И тряя внимаваме как се държим, че има даскалка с нас. :Д
И тряя внимаваме как се държим, че има даскалка с нас. :Д
Честта е онази невидима кост, която държи главата изправена
- R.F.
- Follower of the Eld

- Контакти:
Добре тогава, бройте ме + 1
Надявам се някой да се заеме сериозно с организацията, за да не се провали срещата. За този хостел предполагам ще трябва предварително да се плати някакво капаро или нещо такова, нали?
Надявам се някой да се заеме сериозно с организацията, за да не се провали срещата. За този хостел предполагам ще трябва предварително да се плати някакво капаро или нещо такова, нали?
С.К.
С.К.
- Drake
- Ka-tet of 19

- Регистриран: чет авг 11, 2005 7:55 am
- Контакти:
10% се плаща, да. Аз мога да се нагърбя, само ми трябва бройка, като всъщност само mladomoden и Wednesday13 не са потвърдили окончателно присъствие. Другото е че в този хостел мисля че няма двойни стаи - ако някой му е проблем това да казва, а и трябва да ги питам дали могат да поемат 12 човека. И говорим за една нощувка? Ще пътуваме събота сутрин, не петък вечер?

- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
не петък! събота сутрин

I woke up this morning and i got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
- Drake
- Ka-tet of 19

- Контакти:
Преведох му парите на човека днес. Целият хостел е за нас
Две четворки и една тройка са стаите. 20 лв на човек.

Много ще ми е "тегаво" с тоя хостел приятели. Наистина ще се чувствам ужасно некомфортно и най-вероятно ще остана с лош спомен от срещата. Няма ли поне малка възможност да се отделя от колектива? Знам, че не е приятно, но просто изтръпвам при мисълта, че в такъв огромен град с толкова хотели ще трябва да спя в хостел.
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
не е човек."
Уилям Шекспир - "Макбет"
- Drake
- Ka-tet of 19

- Контакти:
Чи що не каза по-рано... Иначе ня да те вържем насила щом ти е неприятно. Аз предлагам да не го отказваме това легло, че да остане хостела за нас, но ще трябва или да платим по 22лв. или да намерим някой +1.

- R.F.
- Follower of the Eld

- Контакти:
За кой хостел става въпрос, за http://www.hostelworld.com/hosteldetail ... c&sc_pos=2 ли?
С.К.
С.К.