Какво ново (интересно) около вас? :)
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Какво ново (интересно) около вас? :)
Ако беше в Германия, велосипедни алеи колкото искаш. За голямо съжаление времето не винаги е подходящо за каране на колело, защото доста често вали, студено е и е мрачно. Направиха ми голямо впечатление температури от рода на 12 градуса за началото на юли и 16 градуса за средата на август. За тази държава може и да е нормално, но понеже съм от скоро там на мен ми се струват крайно ненормални, понеже точно по това време на годината са големите жеги от над 30 градуса в България. Хич не ми се мисли какво ще е през зимата. Щом през лятото нося яке, през зимата сигурно ще трябва да слагам юргана 

Блазе ви на тези, които сте по морето... аз вчера се прибрах от Варна (че даже съм и започнала да визирам София като място, където се прибирам
Снощи последно се донамествах в новата квартира, а си намерих и работа, така че скоро няма да има мърдане наникъде. Все обещавам да започна да идвам по срещи, обаче голямо тичане напред-назад беше напоследък
I've tried to fill this silence up
But now it's back again
It's deafening...
But now it's back again
It's deafening...
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
браво. значи със следващото мероприятие ще приветстваме ново женско присъствие.

I woke up this morning and i got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

абс
ти? налетува ли се?
ти? налетува ли се?

- Flesh
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пет мар 30, 2012 12:09 pm
- Контакти:
лятото не е за нормални хора.
чакам зимата вече.
чакам зимата вече.
-
Darth Vader
- Dan-Tete

- Регистриран: вт май 05, 2009 1:40 pm
Противоотрова https://cyberandpaper.com/produkt/%D0%B ... %B5%D0%B2/
- Метеорит
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Честито.
Аз пък се разходих до Кавала и остров Тасос.Пътувах с ферибот,хапнах гирос,пийнах Хайнекен,мотах се из Тасоските потайности,купих си броеница ,гръцко вино и сладко от моркови и т.н.Беше жестока жега.Ако искате да ви е горещо,идете на о.Тасос!

Аз пък се разходих до Кавала и остров Тасос.Пътувах с ферибот,хапнах гирос,пийнах Хайнекен,мотах се из Тасоските потайности,купих си броеница ,гръцко вино и сладко от моркови и т.н.Беше жестока жега.Ако искате да ви е горещо,идете на о.Тасос!
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

супер звучи.. като изключим частта с жегата

- Метеорит
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Пък сега мръднах до Сърбия.Бях в Пирот,Ниш и Лесковац на Рощилиадата.Беше пълно с народ,имаше и българи.Изядох две плескавици,пържени картофи,пих бира и прочие.А,бе хубаво е да се пътува.

Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
staromoden написа:А,бе хубаво е да се пътува.
Така е
Аз пък за пръв път заспах по време на концерт. Добре, че се събудих преди да свърши. Никога повече загорка!
-
Darth Vader
- Dan-Tete

В един момент аниматорката го пита- "Искаш ли да ти напиша нещо на ръката. Може и с китайски букви".(букви
Нашият юнак след кратък размисъл-" Добре тогава, напиши ми знака на Триадите". Спукахме се от смях. Теодор със сигурност знае за Триадите и е чел(той чете много за възрастта си-11 год.).
-
Darth Vader
- Dan-Tete

Darth Vader...твоето момче ми напомня за мен от преди 20 години,когато бях само на 11 години
и аз така все се изявявах и имайки предвид тогавашното разбиране на обществото,смятай какъв шок съм била за учителите си...и не само!Да ти е живо и здраво детето и все така да те радва !! ;)
Добре звучи! Поддържай ми писателските заниманияDarth Vader написа:Поредната изненада от моето момче... Днес писал в училище съцчинение. То е за чудовището Извергин
. Чудовище, което спасява едно село от зомбита и става почетен селянин и вожд на въпросното село. Ще ми се да можех да видя физиономията на учителката...
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
За пръв път в живота си се чувствам толкова зает на работа
. И почти за нищо нямам желание вечерите, а тоя френски едвам го избутвам...вторника излязох междучасието, намерих си по-добро занимание и се върнах чак към края да си взема нещата...домашното ми беше трудно 
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
Ами четейки горното на ум ми идва само следния въпрос - и твоят син ли играе и мисли за МАйнкрафт във всяка свободна/и нетолковасвободна/ секундаDarth Vader написа:Поредната изненада от моето момче... Днес писал в училище съцчинение. То е за чудовището Извергин
. Чудовище, което спасява едно село от зомбита и става почетен селянин и вожд на въпросното село. Ще ми се да можех да видя физиономията на учителката...
-
Darth Vader
- Dan-Tete

Абсолютно...30sthell написа:Ами четейки горното на ум ми идва само следния въпрос - и твоят син ли играе и мисли за МАйнкрафт във всяка свободна/и нетолковасвободна/ секундаDarth Vader написа:Поредната изненада от моето момче... Днес писал в училище съцчинение. То е за чудовището Извергин
?
Най-новия за сега бисер.
-Тате, знаеш ли с какви файлове работи човешкия мозък?
-???
-Ами с DRM файлове работи бе тате...
- Моля??? Кви са тия файлове Теди ?
-Е, как?! DRM бе, от DREAM.
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

снощи щеше да ме блъсне кола, понеже пресичането ми е безупречно...
като се обърнах да видя номера - 1408
като се обърнах да видя номера - 1408

На мен снощи ми се искаше да ме блъсне...ама нещо по -голямо да е, от Блейн Моно нагоре.....