Be more carefull,WhiteNoise!WhiteNoise написа:снощи щеше да ме блъсне кола, понеже пресичането ми е безупречно...
като се обърнах да видя номера - 1408![]()
![]()
Какво ново (интересно) около вас? :)
Модератор: Ka-tet of 19
- Метеорит
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Re: Какво ново (интересно) около вас? :)
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
-
Darth Vader
- Dan-Tete

- Регистриран: вт май 05, 2009 1:40 pm
Много, много сняг. В живота си не съм виждал толкова много. И токът спира. Нямахме 24 часа, но днес дойде, слава богу. Добре, че съм с камина
А колко снаг изринах....Сигурно тонове 
Противоотрова https://cyberandpaper.com/produkt/%D0%B ... %B5%D0%B2/
- Метеорит
- Guardian Of The Beams

Изкарах една седмица в слънчевата Италия и държавицата Сан Марино.
Венеция, / дворецът на дожите е впечатляващ / , Сан Дона ди Пиале,Равена / страхотни мозайки от ранното Средновековие / , Асизи, Сиена / качих се на кула,висока 88 метра / , Сан Джиминиано, Монтекатини и за десерт Флоренция / столицата на Ренесанса /.
Видях много красиви места,закупих три италиански вина и готварска книга,ядох спагени и т.н.
Супер,беше, пътувайте по-често!

Венеция, / дворецът на дожите е впечатляващ / , Сан Дона ди Пиале,Равена / страхотни мозайки от ранното Средновековие / , Асизи, Сиена / качих се на кула,висока 88 метра / , Сан Джиминиано, Монтекатини и за десерт Флоренция / столицата на Ренесанса /.
Видях много красиви места,закупих три италиански вина и готварска книга,ядох спагени и т.н.
Супер,беше, пътувайте по-често!
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Хей, супер. А на мен ми се пътува най-много до Южна Франция, но незнам кога ли ще стане това :-(staromoden написа:Изкарах една седмица в слънчевата Италия и държавицата Сан Марино.
Супер,беше, пътувайте по-често!![]()
Тези екскурзии са страхотни, особено, ако човек е като мен и може да спи в автобуса
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
- PostMortem
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: нед авг 23, 2009 10:30 pm
От доста време не съм се разписвал във форума, но...
довечера участвам в ролята на Ралф Остин от "Пеперудите са свободни" по постановка на Леонард Герш. Студентски театър, ролята е малка, но пък опитът е полезен и със сигурност ще ми послужи за нещо в бъдеще.
довечера участвам в ролята на Ралф Остин от "Пеперудите са свободни" по постановка на Леонард Герш. Студентски театър, ролята е малка, но пък опитът е полезен и със сигурност ще ми послужи за нещо в бъдеще.
Угасват в миг факли, свещи и лампади.
И ето над жалкия гърчещ се рой
със полъх на саван завесата пада
сред вопли, скимтене, вой...
И ангелски сонм отлетява далеко
и с плач възвестява небесний покой,
че тази пиеса се казва " Човекът ",
а червеят - нейни герой !
УспехPostMortem написа: довечера участвам в ролята на Ралф Остин от "Пеперудите са свободни" ...
След 7 дена в новото жилище всичко, освен компа си стои по кашоните, а аз все очаквам да стане чудо, да се събудя или поне блока да падне, за да се махна от там
Поредно скучно лято без нищо за правене :( Само работа и слушане на глупости от всички възможни източници...
- Метеорит
- Guardian Of The Beams

Направо да ти завиди човек.Vokial написа:Поредно скучно лято без нищо за правене :( Само работа и слушане на глупости от всички възможни източници...
-
Darth Vader
- Dan-Tete

На родното черноморие все още са останали страхотни местенца, незавладяни от чалга и мръсотия
- PostMortem
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: нед авг 23, 2009 10:30 pm
Почвам стаж в един плевенски вестник - "Посоки".
Ресор изкуство - ще падне голямо търчене и писане, ама все ще ми е полезно всичко това,
при все че няма да е платен.
Ресор изкуство - ще падне голямо търчене и писане, ама все ще ми е полезно всичко това,
при все че няма да е платен.
Угасват в миг факли, свещи и лампади.
- WhiteNoise
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон авг 22, 2005 11:25 pm
преместих се
трябва да преброя колко пъти съм го писала това в тая тема...
трябва да преброя колко пъти съм го писала това в тая тема...

I woke up this morning and i got myself a beer
The future's uncertain and the end is always near
- Метеорит
- Guardian Of The Beams

Честито.
Аз пък се преместих за една седмица до Будапеща, Виена и Прага.
Пътувах с корабче по река Дунав, снимах красиви стари сгради, посетих двореца Шьонбрун, видях много паметници на културата и красиви жени, изкачих се на кула, висока 137 метра, според информацията, пих чешка тъмна бира и т.н. И трите столици си заслужава да бъдат посетени, но Прага беше най - интересна.
Човекът е човек, когато е на път.
Аз пък се преместих за една седмица до Будапеща, Виена и Прага.
Пътувах с корабче по река Дунав, снимах красиви стари сгради, посетих двореца Шьонбрун, видях много паметници на културата и красиви жени, изкачих се на кула, висока 137 метра, според информацията, пих чешка тъмна бира и т.н. И трите столици си заслужава да бъдат посетени, но Прага беше най - интересна.
Човекът е човек, когато е на път.
- Nothingness
- Guardian Of The Beams

- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Качвай ги тези снимки, Митко
Около мен нищо ново...най-скапаното лято , което съм имал, от гледна точка на количеството работа
Около мен нищо ново...най-скапаното лято , което съм имал, от гледна точка на количеството работа
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
And softly asked me to
-
Darth Vader
- Dan-Tete

Работното заглавие е " Не казвай сбогом, красавице" и вероятно ще си остане окончателно. Сега пия бира
Ти напиши нов разказ за Робин Железния 
Аз си търся нова работа и все повече си мисля, че няма да се занимавам с право. Не ми звучи добре следващите 5-6 месеца да полага мбезвъзмезден труд, после 1-2 години на минимално заплащане и след това 5-6 по 600 лв.
Аз си търся нова работа и все повече си мисля, че няма да се занимавам с право. Не ми звучи добре следващите 5-6 месеца да полага мбезвъзмезден труд, после 1-2 години на минимално заплащане и след това 5-6 по 600 лв.
-
Darth Vader
- Dan-Tete

Малцина са тези които си обичат работата,останалите просто я вършим!
- bruja
- Follower of the Eld

- Регистриран: вт мар 23, 2010 12:39 pm
Не съм писала тук от година, а може и повече.
Новото е че пак си търся работа, безуспешно засега. При послендото интервю ме отрзяха бързо търсели си само испанки.
Начинанието ми с книжарницата не стигна до никъде, фалирах безславно....
Новото е че пак си търся работа, безуспешно засега. При послендото интервю ме отрзяха бързо търсели си само испанки.
Всеки човек, подобно на луната има своя неосветена страна, която не показва на никого. Марк Твен
-
Darth Vader
- Dan-Tete

Желая ти успех с работата. Дано си намериш нещо добро... Това с книжарницата обаче ме изненада. Мислех, че там има по-различно отношение към книгите. То и тук четящите не са малко, но се случват едни неща с книгоиздаването, които не ми се коментират.bruja написа:Не съм писала тук от година, а може и повече.
- bruja
- Follower of the Eld

- Регистриран: вт мар 23, 2010 12:39 pm
Благодаря.
По принцип се купуват книги тук, но главно от моловете и от Амазон.
Другото е че градът е малък, близо до Мадрид и много от хората работят там, съответно купуват от там.
По принцип се купуват книги тук, но главно от моловете и от Амазон.
Другото е че градът е малък, близо до Мадрид и много от хората работят там, съответно купуват от там.
Всеки човек, подобно на луната има своя неосветена страна, която не показва на никого. Марк Твен