Гледах първият сезон,много е добър,поне на мен ми хареса.Щях да изгледам и другите,но мисля че нямаха превод,или само някой серии имаха,и за това се отказах.
Сериали
Модератор: Ka-tet of 19
Re: Сериали
Гледай ги, аз прехвърлих и втори сезон, който е доста по-различен, но също интригуващ. И трети започва добре. Въобще сериалчето е нещо като American Horror Story минус фетиш простотиите и излишната претруфеност, доста по-сюжетно ориентирано е, което радва.
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
American Gods (Season 1) - книгата не ми направи кой знае какво впечатление и вече съм позабравил повечето детайли. Сериалът също не е кой знае колко добър, но ще го догледам

If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
I'd be in her bed and in her flesh
And waste the life I knew…
And softly asked me to
- deadface
- Insorcist
- Регистриран: вт юни 13, 2006 10:03 pm
https://www.imdb.com/title/tt4574334/vi ... _=tt_ov_vi
Stranger Things - Season 3 - Trailer
https://youtu.be/rqnP5jv4P8I
NOS4A2
Stranger Things - Season 3 - Trailer
https://youtu.be/rqnP5jv4P8I
NOS4A2
- deadface
- Insorcist
Кинг:
BLACK SUMMER (Netflix): Just when you think there's no more scare left in zombies, THIS comes along. Existential hell in the suburbs, stripped to the bone.
No long, fraught discussions. No endless flashbacks, because there's no back story. No grouchy teens. Dialogue is spare. Much shot with a single handheld camera, very fluid. Showrunners could learn a lot from this. If they could work, that is.
Да препоръчате някакви хорър-сериали? Ребуутът на The Twilight Zone е пълно разочарование, горе-долу същото важи за Into the Dark, който е по-скоро поредица филми, появяващи се по повод някой празник.
- Метеорит
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: ср окт 28, 2009 6:24 pm
Препоръчвам ти "Чернобил" на HBO. Има го със субтитри в мрежата. Пет епизода само, но ще ти разкажат играта.
Няма по-голям хорър от суровия реализъм.
Ако си гледаш в краката, вървиш с наведена глава. Ако внимаваш във всичко, нищо не става както трябва. Ако нямаш нищо, нямаш какво да губиш. Ако имаш всичко , нямаш за какво да живееш. Не преживявай - живей. There is no other way.
- Nothingness
- Guardian Of The Beams
- Регистриран: пон окт 30, 2006 9:12 pm
- Контакти:
Имаше много отблъскващи моменти.
Аз се потресох от срещите на другарите...управата на централата и местните партийци още в първи епизод, брутално.
Хубав сериал наистина, браво на НВО.
If she'd looked me deep into my eyes
And softly asked me to
And softly asked me to
- deadface
- Insorcist
https://www.imdb.com/title/tt8362852/
Swamp Thing
Гледах първите три епизода и останах доста доволен - определено е по-добър от филма на Уес Крейвън, а и са променили донякъде историята. В тази версия има повече свръхестествен хорър и повече боди хорър, което е куул. Има и неща, които не ми харесаха, но като цяло е доста добре, поне засега.
Swamp Thing
Гледах първите три епизода и останах доста доволен - определено е по-добър от филма на Уес Крейвън, а и са променили донякъде историята. В тази версия има повече свръхестествен хорър и повече боди хорър, което е куул. Има и неща, които не ми харесаха, но като цяло е доста добре, поне засега.
Изгледах първите две,три серии от деветият сезон на "Живите мъртви",все съм очаквал да е зле,ама баш пък толкова.......!!!
- deadface
- Insorcist
NOS4A2 e ужасен - отвратително направен, с калпави актьори и не се придържа към сюжета на книгата. Не го гледайте, прочетете романа.
Вторият сезон на TERROR, който няма нищо общо с първия и съответно с книгата, се оказа доста сносен обаче (макар че си плаче за по-добри сценаристи).
Вторият сезон на TERROR, който няма нищо общо с първия и съответно с книгата, се оказа доста сносен обаче (макар че си плаче за по-добри сценаристи).
Не знаех че има втори сезон на "Ужас"!А влязох в темата да пиша точно за "Ужас"!
Много рядко ми харесва филм или сериал по някоя книга,но тук нещата определено са се получили.Много добре направен,е с книгата не може да се сравнява(то нищо не може да се сравнява с тази книга!!!) но като знам какви извращения съм гледал по книги..........Единственото нещо по което е можело да се поработи повечко е самата мечка(или създание,или каквото е там),много недодялана беше.
Поне 8/10.
Много рядко ми харесва филм или сериал по някоя книга,но тук нещата определено са се получили.Много добре направен,е с книгата не може да се сравнява(то нищо не може да се сравнява с тази книга!!!) но като знам какви извращения съм гледал по книги..........Единственото нещо по което е можело да се поработи повечко е самата мечка(или създание,или каквото е там),много недодялана беше.
Поне 8/10.
Някой да има впечатления от devs на Гарланд и втория сезон на Altered Carbon?
Имах по-дълъг престой вкъщи и преоткрих "Black Mirror". Изгледах всичко след първи сезон до най-новия пети.
Много се възхитих от Чарли Брукър. Без да разбирам от филммейкинг, мисля че не са нужни големи пари, за да направиш нещо стойностно.
Препоръчвам.
Много се възхитих от Чарли Брукър. Без да разбирам от филммейкинг, мисля че не са нужни големи пари, за да направиш нещо стойностно.
Препоръчвам.
Аз пък вчера догледах "Вещерът".Не очаквах но ми хареса,или поне до седмата серия.Последните два епизода бяха доста слаби,особено последният.Очаквах точно той да е най-добрият,все пак е финалът.Видя ми се много елементарен,нищо не беше на ниво в него.Както и да е,като цяло не беше толкова зле първият сезон,вторият дано е по добър.
И какви са тези 8 епизода,че да ги подкарват вече от по 5 серии или 4.........това да не е Играта на тронове с огромните разходи на епизод.
И какви са тези 8 епизода,че да ги подкарват вече от по 5 серии или 4.........това да не е Играта на тронове с огромните разходи на епизод.
Вторият сезон на Altered Carbon.
Много добър, по добър от първият. Визуално изпипан, доста екшън, интересни идеи и персонажи. Препоръчвам.
Много добър, по добър от първият. Визуално изпипан, доста екшън, интересни идеи и персонажи. Препоръчвам.
"Here, sir, there are always more tales."